Buitenschrijnwerk

// Ramen en deuren (PVC, ALU, …)

Hebt u een nieuwbouw en wil u deuren & ramen laten plaatsen? Of zijn uw oude deuren en ramen aan vervanging toe? Wij kunnen u een persoonlijke service op maat uit ons uitgebreid gamma aan alu, pvc of hout aanbieden die perfect bij uw smaak en stijl passen.

// Gevelbekleding

Is uw gevel aan vernieuwing toe of start je een nieuwbouw? Serbruyns Steven bvba verzorgt de bekleding van uw gevel in verschillende soorten, prijs en voordelen. Zoals steeds kan u rekenen op een persoonlijke expertise bij elke aanvraag!

// Houtskeletbouw en bijgebouwen

Geef je woning of tuin extra cachet met een eikenhouten bijgebouw. Ideaal als carport, stalling, schuur, poolhouse, tuinhuis, overdekt terras of een andere stijlvolle tuincreatie. Want er is niets mooier dan unieke bijgebouwen die volop klasse uitstralen, gemaakt van oerdegelijk eikenhout en goed voor levenslang plezier. Wij bouwen echte droomcreaties.

// Dakcontructies en –oversteken

Serbruyns Steven bvba is ook gespecialiseerd in het plaatsen van dakconstructies van A tot Z. Eveneens plaatsing van dakramen behoort tot de mogelijkheden. Alle samen in overleg met u als klant en met diverse materialen zoals ceder, padoek, trespa, pvc…

Serbruyns Steven

Kerkgate 26
9700 Oudenaarde
0499 77 20 21