Binnenschrijnwerk

// Maatwerk en interieur

Serbruyns Steven zorgt ervoor dat uw verwachtingen telkens worden ingelost. We vertalen uw dromen en verwachtingen naar een uniek en stijlvol project met oog voor het kleinste detail. Een feilloze plaatsing en een onberispelijke afwerking van uw binnenschrijnwerken, dat is de kracht van ons bedrijf. Bovendien mag u ongeacht de opdracht rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een stipte planning.

// Parket en Laminaat

Het plaatsen van parket en laminaat vereist flink wat ervaring en vakkenis. Wanneer uw parket & laminaat gelegd is door een professional, gaat die jaren mee. We leveren perfect maatwerk  af en gebruiken alleen materialen van hoogstaande kwaliteit en dit alles aan een correcte prijs.

// Algemeen (Gyproc, trap, binnendeuren)

Wij vervaardige binnendeuren & ramen die naadloos bij uw interieur passen. Die zijn allemaal van de beste kwaliteitsmaterialen. Ook voor de realisatie van een nieuwe trap, of renovatie van uw oude trap kunnen wij heel wat betekenen. Plaatsen van gyproc wanden voor uw toekomstig project ligt eveneens binnen ons werkgebied!

Serbruyns Steven

Kerkgate 26
9700 Oudenaarde
0499 77 20 21